З чого складається якість курятини
торгової марки «Пан Курчак» — «Замариновано»
У нас замкнутий цикл виробництва

Агропромислова група «Пан Курчак» – сучасна компанія, яка працює на ринку з 1994 р.

На власних підрприємствах проходить весь процес виробництва м’яса птиці — від вирощування зернових та курчат до виготовлення замаринованої курятини.

Вирощування зернових та технічних культур
Виробництво комбікормів
Утримання репродуктивного стада курей, інкубація яєць, вирощування курчат
Виробництво свіжого м’яса птиці
ВЕТЕРИНАРНИЙ КОНТРОЛЬ

Жорсткий багатоетапний ветеринарний контроль гарантує якість і безпеку продукції. Більшість сировини та матеріалів на виробництво постачається з підприємств, що мають сертифікацію відповідно до законодавства ЄС.

Для вакцинації курчат-бройлерів використовують напівавтоматичний спрей-кабінет, що рівномірно і дозовано розпилює вакцину. Крім того, щеплення курчат проводиться ін’єкційною установкою.

У 2016 році ТзОВ “Птахокомплекс “Губин” отримало європейський ветеринарний номер, що дало можливість реалізовувати продукцію у країни Європейського Союзу.

При вирощуванні курчат антибіотики не використовуються.

Реалізація продукції
через власну мережу роздрібної торгівлі, мережі супермаркетів та партнерів